Referencer

“Hvor er det fantastisk at sidde sammen med et menneske der virkelig forstår den glæde mad giver mig. På den måde blev det mindre flovt at tale om og jeg følte mig virkelig mødt hos Tali. Intet var for småt eller for stort til at blive taget seriøst. Jeg ved at jeg falder i igen, men jeg er virkelig nået langt på kort tid.”

Anders, Konsulent

 

“Jeg har modtaget stressrådgivning fra Tali i en periode hvor jeg var særligt opmærksom på, at jeg er en person som ligger i risikogruppen for at udvikle stress. Mine samtaler med Tali har fået mig til at prioritere min tid bedre og jeg er blevet bedre til at ”mærke efter” hvad jeg egentlig gerne vil – og ikke vil. Med Talis hjælp har jeg rykket mig mere personligt i løbet af det sidste halve år, end jeg har gjort alene gennem de sidste mange år. Jeg har startet en rejse, som allerede har ført mig vidt omkring, men som alligevel, kan jeg mærke, kun lige er startet. Jeg håber meget at jeg formår at holde fast og fortsætte alene. Hvis ikke, vil jeg ikke tøve et sekund med at kontakte Tali igen. Jeg kan kun varmt anbefale et forebyggende stressrådgivningsforløb hos Tali.”

 

Trine, Senior Scientist

 

 

“Ordet stress bliver ofte benyttet i daglig tale. “jeg har stresset rundt for at nå det hele”, “jeg har en stressende uge foran mig”, “jeg er vildt stresset for tiden” etc. Men tænk en gang…hvis vi i stedet kunne sige at vi var travle, pressede eller havde meget om ørerne uden at være stressede. At være travl og at være stresset er bestemt ikke det samme.

Som PdH-studerende må man antage at jeg har hovedet skruet nogenlunde rigtigt på. Jeg burde om nogen vide hvad stress er for noget. Ja ja, når har stress, så sover man for lidt, har hovedpine og craver usund mad – right? simple as that? altså sov lidt mere og spis lidt bedre så går det over ik? Jeg har bare ikke tid lige nu til at sove mere for der er liige et møde inden den vigtige konference, hvor jeg helst skal nå at have en poster klar inden, men så sover jeg også mere derefter…eller i hvert fald efter jeg har præsenteret mine data på gruppe mødet og læst de der 47 artikler der ligger på mit bord og så jeg jeg måske også liiige…”

Sådan ser hverdagen ud for mange af os, ikke blot for os PhD-studerende, men for mange andre der lever livet i det vestlige samfund. Dertil hører at mange af os ikke fuldt ud accepterer at det at være stresset er en alvorlig sag. Dog har jeg måtte erkende at det ikke kun er søvnen og kosten jeg har kunnet optimere på. Det har Tali lært mig og denne gang har jeg forstået vigtigheden af budskabet. Stress skal tages alvorligt!! Det er ikke det samme som at være travl…

Mit forløb hos Tali har givet mig en større selvindsigt, hvad angår stress. Hvad er stress? Hvilke situationer gør mig stresset? Hvordan har jeg håndteret de stressende situationer jeg har været ude for? Hvad kan forklaringen være på at jeg handlede som jeg gjorde? Alle disse spørgsmål og mange flere har været oppe og vende i mine samtaler sammen med Tali. Jeg bliver hørt, forstået og respekteret når jeg sidder hos Tali. Hun er dygtig til at se situationer fra en anden vinkel end den der udmiddelbart falder mig selv ind.”

 

Søs , PhD-studerende

 

 

“Min oplevelse med Tali Aviram som coach, ifm. den beslutning om videreuddannelsen og opkvalificering, jeg havde behov for coaching til, har været en meget positiv oplevelse.
Tali var altid velforberedt og jeg følte en reel interesse for mig som person og at mit dilemma blev taget alvorligt.
Tali formåede at stille de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkter og derved hjælpe mig med at finde frem til, det svar som jeg selv lå inde med.
Det er min oplevelse, at Tali er en god aktiv lytter, fremragende øjenkontakt, uden at det bliver pinligt. God til at lade “tingene komme” så det der, dybt nede i mig som kunne være hæmmende eller fremmende for min bevidsthed omkring det der skulle tages fat i, kom frem, det kom bag på mig flere gange i mine forløb at det forholdt sig sådan, det fandt jeg meget pudsigt, på den fede måde.
Overordnet vil jeg sige, Tali vil jeg trygt gå til en anden gang, ved behov. Jeg vil også, til enhver tid, anbefale Tali som coach til venner og bekendte, hvis de stod i en situation, hvor en beslutning var svær at tage, uden hjælp fra en ufarvet professionel udefra.”

 

Christina Brabrand-Lindeberg
Sygeplejerske og Akupunktør

 

“Selv et stærk menneske kan knække, det gjorde jeg. Jeg var et sted i mit liv hvor jeg havde ramt bunden.

Jeg startede derfor op i et forløb hos Tali, hvilket jeg fik bevilget gennem Kvisten.

Jeg har stort set altid stået alene med det hele, haft et liv hvor jeg altid skulle tilsidesætte mine egne behov, for at please andre og et liv i skam.

Jeg har igennem min terapi hos Tali, fået en større indsigt i hvem jeg er som menneske, hvorfor jeg agere som jeg gør.

Jeg har fået en masse forskellige værktøjer, til at kunne lægge fortiden bag mig, leve i nuet og tro på at jeg er god nok som jeg er.

Selvom jeg ikke troede det til at begynde med, har Tali hjulpet mig med at indse , at der er en grund til at ting sker, og det er for det bedre.

Min terapi hos Tali er en lang og sej rejse, som ikke er slut endnu.

Tali er super dygtig, ærlig, kompetent.

Man føler sig tryg i hendes nærvær, hun er super dygtig til at mærke hvor man er henne, og en helt fantastisk terapeut.

Jeg har før været til div psykologer, jeg havde opgivet troen på at den rette hjælp var der for mig. Men gennem Tali og kvisten har jeg fået den mest fantastiske terapeut, som jeg varmt kan anbefale til andre og 5 stjerner herfra.”

Julie Terp-Sørensen